ARHIVSKI DEPO

Lokacije

Arhivski depoi se nalazi u predgrađu Beograda i Niša, tako da su putnom mrežom dobro povezani sa svim delovima Srbije. U svakom trenutku imamo kapacitete kako bi obezbedili dovoljno prostora za potrebe naših klijenata.

Pristup arhivskom depou

Arhivski depo je u potpunosti zatvoren za javnost, a pristup je dozvoljen isključivo ovlašćenim zaposlenima. Svi zaposleni su upoznati sa propisanim sigurnosnim procedurama i imaju obavezu da postupaju u skladu sa procedurom.

Sigurnosni sistemi

Kod zaštite arhivskog depoa, vodimo se najvišim standardima. Osiguranje arhivskog depoa čine vrhunski sistemi tehničke zaštite – detektori pokreta, video nadzor unutar arhive, sistem zaštite od požara. Ceo sistem je u funkciji 24 časa na dan, 365 dana u godini.

Kontrola pristupa

Integritet sigurnosnih sistema je nešto na čemu je zasnovan sistem zaštite pristupa i čuvanja poverljivosti podataka klijenata. Shodno tome svaki pristup dokumentaciji ili informacijama ima dvostruke sisteme zaštite. Arhivski depo je opremljen sistemom kontrole pristupa. Samo zaposleni koji su u posedu odgovarajuće šifre imaju pristup arhivu.

Call Now Button